Fint väder

Hejsan allahopa.
Det är uppmärksammat av mig att jag inte har skrivit på ett tag.
Jag har haft lite ont om tid att skriva och mycket att göra.
Jag skall ge er lite smått om vad som har hänt under tiden som jga inte har skrivit.

Har ett matte prov som kommer upp men det blir troligen inte några problem.
Det var inte så länge sedan vi hade Ladies and Gentlemens day där jag var uppklädd i kostym.
Vi hade ett litet party, ett alldeles för kort party.

Nåja, jag kommer att försöka hålla denna blogg vid liv eftersom att jag vet att i vill veta mycket om det underbara jag.
Ha det bra så länge.

Tid

Hejsan

Jo jag vet att jag har tagit en liten tid på mig utan att ha skrivit et nytt inlägg. Det är det att jag helt enkelt inte har så mycket tid till allt så det blir inte så mycket så ofta.
Men jag vill bara berätta för alla att det är Ladies & Gentleman day på skolan i morgon vilket betyder att alla skall ha fia kläder på sig. jag personligen kommer att ha kostym.
Det kommer att bli kul.

Episkt uppträdande.

Hejsan alla glada.

Jo för er som inte var där och kollade så var en av mina kompisar där, Louise och filmade vårt uppträdande så jag tänkte låta er se det. Än en gång, tack till alla som var och tittade.
Jag lovade er en mer detaljerad text på vår dag så jag kommer att göra det senare.
Men först.
Enjoy!


Goda känslor.

Japp, idag var det Eurovision. Jag kommer inte att spendera mycket tid på detta idag, jag kommer troligen skriva en mer detaljerad version i morgon.

I alla fall, jag och Ante sjöng ju Pokémon under Eurovision, och jag måste säga att jag tyckte att det blev bra. Även om vi inte gick vidare till Bromma så känns det ändå bra.
Många klasskamrater var där och hejade.
Tack till alla er som supportade och som har supportat oss igenom detta.

Epic win!

Jag har tyvärr inte tid att skriva ned hela min dag, har matte läxa att göra, sedan har man ju tennis på kvällen. Men jag ville bara berätta att jag och Ante gick vidare till eurovision vilket innebär att vi skall sjunga inför publik och kanske få en plats i den stora finalen i Stockholm där vi från IESG skall spöa andra IESare.
Jag spederade dagen åt att ragga publik också, några i gänget kommer ju att komma och kolla, eventuellt Linn och Frida och några fler.
Linn skall eventuellt göra en stor skylt. Det kommer att bli episkt.
Alla som vill komma och kolla är välkomna.
Eurovision hålls i folkets hus i Gävle, 17/4 klockan 18-20, inträde är 20:-.
Om ni kommer får ni gärna heja på mig och Ante och ni får gärna ha skyltar!


Eurovision, here i come!

Okej så det är dags för andra dagen för denna nya intressanta blogg. Självklart vet jag att många vill jag jag skriver mer men det kan vara lite svårt att skriva mer än vad som händer under mig dag.
En sak till, ni som läser och faktiskt är med på min lista och inte är nöjd med sin beskrivning kan ge mig ett rop så kan jag nog ändra det.
Dåså dags till min väldigt intressanta dag.

15/4-09

ONSHDAGH!!
Dagen med mentor time, hemkunskap och franska! Det är en ganska unik dag i mitt schema om jag får säga det själv.

Man startar morgonen som vanligt, man sätter klockan på 6.20 och sedan när den ringer sätter men den på snooze tills föräldrarna kommer och väcker en. Upp ur sängen, ned med frukost i magen, borsta tänder och sedan var man iväg till bussen typ 5 minuter sen. Man skyndar sig ned till busshållsplatsen bara för att inse att man missat den. Nåja jag kan inte säga att jag blev förvånad. Men men, man drar igång MP4an, sätter den på play all och så sätter man av till resecentrum där jag vanligtvis byter buss.
Jag kommer i tid med god tid kvar och när man staplar på bussen sitter Sigrid där med sin tjejkompis, Fanny var också där men det märkte jag ej föränn senare.
Vid mossvägen gick Lina på men hon satte sig brevid Fanny så jag fick sitta själv med min musik och mina filosofiska tankar igen.

Väl framme vid skolan går man de eviga trapporna och går mot skåpen där man får ett varmt välkomnande av Louise. Virginia står där också, henne går jag fram till och kaxar upp mig med, hon blev lite sur men det var tevligt.
Vi hade en matteläxa som vi inte hade gjort klart så jag föreslog till Oscar, André och Philip att vi skulle gå och göra den, vi gjorde det första, vi hann inte med det andra. Matten var för komplicerad för att mitt sovande jag skulle fatta. Som ni alla vet så använder jag bara en tusendel av min smarthet utanför mitt hem för att inte dra till mig för mycket uppmärksamhet. Så det blev lite för lite för dagens läxa.

Matte tajm, utan färdig läxa. Vi fick en uppvärmnings uppgift som vi skulle göra medans Mr. Hedgepeth kollade efter läxor. Jag fick helt enkelt svara ärligt, vilket var en ny upplevelse. Uppgiften visade sig vara inkorrekt så vi kunde helt enkelt inte hitta ett svar till det så det blev inte så bra. istället fick vi en lång förklaring om hur man konverterar och sedan gick vi in på cirklar vilket var intressant. Pi och sånt. Mycket intressant som sagt. Mr. Hedgepeth visade också en film som han hade gjort där han intervjuade elver och frågan var: "Vad är pi" och så fick folk svara. Det var komiskt.

Efter det var det dags för NO eller egentligen, eftersom NO är en del av "Tema veckan" så skall vi ha tonårs lektioner istället för det också.
Ms. Jansson och Ms. Sander var lärarna för denna laktion. Ms. Jansson är skolskörterskan förresten.
Dagens rubrik var "Sex och Samlevnad". Våran första uppgift var att vi skulle skriva ett ord var åp två lappar, ordet skulle representera det första vi tänkte på när vi hörde, först "Samlevnad" och sedan "Sex". På det första svarade jag hjärta av någon anledning och på det andra svarade jag helt enkelt sex, på ordet "sex" hade många skrvit några konsiga saker så det blev lite småfnitter från alla håll.
Efter det gick vi in på könsjukdomar, exempel som alla borde veta, HIV/AIDS.
Andra sjukdomar som vi gick in på var ju: Herpes, Klamydia och några fler, jag kommre inte ihår alla.
Det var väl någolunda intressant.
Efter det snackade vi om det där vad det nu heter saker som man använder för att skydda sin mot könsjukdomar.
Det mest effektiva var tydligen helt uppenbart kondom. Så vi fick en varsin kondom som vi skulle experimentera med.
Ni kanske kan tänka er själva att det blev lite rörigt i rummet. Kondomer är ganska konstiga.
Fakta: Enligt Sagara Souske kan en kondom rymma en helt liter vatten. Enligt lärarna kan en kondom rumma 19 liter luft.

Dagz fowr mentor time, eller egentligen SO lektion som det blev idag.
Vi kom till mentor timen, jag och Ante var super taggade på att träna på våran eurovision sång. Fast vår glädje blev kort, Ms. Everlönn berättade att vi skulle gå över till Ms. Viklunds för att ha en SO lektion. Så vi gick till SO rummet där Ms. Viklund säger att vi skall vara i svenska rummet, så dår går vi dit istället. Som sagt tidigare håller vi ju på med "Tema vecka" och efter som att måndagen gick bort betydde det att vi skulle ha fått en lektion mindre i vanliga fall så vi fick ta igen den på vår mentor time. Jag blev lite besviken om jag skall vara ärlig för jag ville ju träna. Nåväl, idag var titeln "Värderingar" altså: Djupa åsikter hos en person som inte ändras väldigt lätt.
Vi fick göra hörnövningen eller vad det hette, där läraren säger en fråga och sedan ger alternativ och man skall ställa sig vid ett av alternativen, sedan skall man argumentera för sin åsikt.
Jag kommer inte att gå inte mycket djupare i det, delvis för att jag inte minns så bra och delvis för att jag inte orkar. Men jag kan berätta för er att jag var bäst, som vanlig.

Lunch.
På vägen till matsalen började Madeleine gapskratta för en speciell anledning och de blev lite komiskt det hela.
Fisk och mos idag eller så fanns det också wok eller falukorv att välja på. Tydligen har det börjat bli brist på ketchup i matsalen. Mikaela hälsade vid salladsbordet. Jag introducerade också min nya raggningsteknik för mina kamrater. Den funkar som så att man frågar en flicka hur mycket klockan är. Jag skall ge er ett exempel:

"Hejsan, du råkar inte veta hur mycket klockan är?" Säger pojken.
"Den är tjugo över tolv" säger flickan.
"Oj, är den redan så mycket? ..."

Vid ... kan du sätta in en början på en konversation och vips så patar du med någon. Jag demonstrerade också några tekniker för mina kamrater, först skulle jag demonstrera en vanlig replik, tagen från friends Joey så klart.
Så jag gick och satte mig vid Linns gängs bord och sa till Frida: How you doin'.
Jag fick inget svar men det var kul i alla fall.
Sedan skulle jag demonstrera på Madeleine mina repliker. Så jag satte mig vid hennes bord och sa mitt "Vad är klockan?". Hon sa fel på klockan så det gick åt pipsvängen.

Efter lunch var det dags för franska. Vid normala omständigheter skulle jag skrika "Nej" högt ut men eftersom att jag nu tränar inför uttagningen för eurovision så är det faktiskt ganska kul.
Mina kamrater fick till uppgift att göra en teater medans jag fick gå iväg och träna.
Träningen gick bra faktiskt, vi lyckades få den helt rätt ett par gånger och mot slutet kom gänget och lyssnade lite.
Vi fick ganska bra kritik från de så det känndes ju lite bättre efter det.

Hemkunskap och städning. Idag skulle vi lära oss om att tvätta kläder och att städa. Vi fick börja med att se en film, en hemsk film. Sedan fick vi göra några övningar innan jag, Ante och Alex gick på uttagning till eurovision.

Jag vill bara göra detta kortfattat eftersom att jag måste ta en paus från skrivandet.

Ni vet ju att jag inte gillar att skryta men jag måste ju bara säga det den här gången, vi var fantastiska, inte perfekta men fantastiska. Det var väldigt bra och vi får se hur det gick imorgon.

Till dess, ha det bra.

Ny start!

Jadå! Jag lovade att jag skulle börja skirva seriöst idag så nu skall ni få läsa. Jag skall ta er igenom min dag helt enkelt och jag vet att det kommer att bli mycket intressant för er att läsa.

14/4-09

Det är tisdag vilket betyder att jag börjar samma tid som alltid. Just det, tillbaka till skolan nu när påsklovet är över. Om jag skall vara helt ärlig så tycker jag att det är skönt att vara tillbaka. Det finns ju folk som man har saknat, inga namn nämnda.

Så man börjar sin dag med sin vanliga morgonrutin med en dusch. Efter det är man iväg till bussen vilket kommer några minuter sent. Inga problem eftersom jag ändå måste vänta 10 min på nästa buss ändå. Jag kommer fram till resecentrum och där står Sigrid coh lyssnar på sin musik. Jag ställer mig bredvid henne utan att säga ett ord och hon märker inget förrän efter en stund då hon vänder sig om och blir lite förvånad och säger något i stil med "oj, jag märkte dig inte". Sedan kommer hennes nya tjej kompis så jag fick ta och lämna de ensamma...
På bussen sitter man och filosoferar lite innan man börjar läsa sin bok, jag gick förbi Bokia under påsklovet och köpte en bok som heter "Simplify your life", titeln säger allt. Sedan kom man ju till skolan

Efter att man har gått upp för trapporna och går mot sitt skåp ser man Ante, Philip och Jakob så där och så fort de ser en säger Ante glatt och engagerat, "Nu kommer Danne!". Så jag hälsar och hämtar det jag skall ha till matten från mitt skåp. Inte långt efter kommer Linn, dock ensam vilket var lite synd. Jag ville stå vid skåpen och vänta på att min dag skulle gå upp, vilket den gör Tisdagar, Onsdagar och Torsdagar vid ungefär 08.35 tiden på morgonen. Men jag fick gå med på att gå till Student Hall, väl där kom resten av gänget en efter en och till slut var vi nästan hela gruppen när klockan hade slagit 08.35 och min dag hade börjat gå upp så gick vi till matterummet.

Mr. Hedgepeth hade klippt sig och ser nu ut som en pojke. Vi började med geometri, Quadnågot och hur man räkar area och perimeter på olika fyrkanter. Det var väl någolunda intressant, han gjorde det hela i Power Point, inte en färdig presentation utan han gjorde en presentation medans han berättade. Jag fick sitta bredvid Ante och under lektionens gång blev jag övertalad att börja spela wow igen. Lektionen avslutade med att folk fick kolla på sina prov om de ville och resten fick gå. Även om jag vet att ni vill veta kommer jag inte säga vad jag fick. (Hån)

Efter matten var det dags för svenska. Tydligen skulle vi börja med något kallat "Tema vecka" där vi ska snacka om tånårssaker. Men det kändes skönt att få snacka om sådanna saker istället för att jobba om jag skall vara helt ärlig. Så var första uppgift var att vi skulle delas upp i 7 grupper, 3 killgrupper och 4 tjejgrupper. När vi var i grupperna skulle killgrupperna skriva ned först, hur man tror att man skall vara för att bli kompis med tjerer och hur tjejer borde vara för att men själv skall gilla de. Jag kommer inte att berätta allt som skrevs ned för det skulle jag inte orka men jag kan skriva en kort sammanfattning om det vi gick igenom.
Alla skall vara snälla för att man skall gilla de, det borde vara självklart. Vi killar har mycket att lära. Tjejerna har MYCKET högre krav på oss killar än vad vi killar har på tjejerna.
Det var en ganska komisk lektion.

Dags för engelska PROV!!!
Japp ni läste rätt, ett någolunda oförberett prov, idag vad det läsförståelse som var på menyn. Så vi fick sitta i par, två per bord med en stor bräda emellan så att ingen kan fuska. Ms. McGowne gick igenom lite hur vi skulle skriva och skämtade lite, vi fick en blank sida att rita på sedan om vi ville. Självklart skulle den sidan inte utnyttjas av mig för att jag ville jävlas.
Provet gick som väntat gallant, jag kan inte lova att jag får S+ som vanligt men det gick bra. Vid lektionens slut fick man gå om man var klar, William satt dock kvar av okänd anledning och läste så jag satte mig vid hans bord där Ante suttit tidigare. Det vara bara jag, William, Alex och Jennifer förutom Ms. McGowne som satt kvar. Vi stack sedan till lunch när William läst klart.

Det var makaroner med falukorv idag, inte helt fel. Men jag blev tvungen att ta den minde goda ketchupen som fick ta och duga. Det var olika samtalsämnen vid bordet, dataspel för det mesta, lite nagg här och där. Det var den trevlig stämning som alltid.

SO då.
Vi stod i kö utanför rummet och snackade, jag gjorde planeringar inför min nya start på wow.
Sedan kom Ms. Viklund, finns det upp så finns det ned.
"Tema veckan" igen då. Denna lektions titel var "Grupptryck".
Vi i grupper igen skulle skriva en kort pjäs där en blir utsatt för grupptryck och säger ifrån.
Jag, Oscar, Jakob och André var i en grupp och vi bestämde oss för att wow skulle vara ämnet. Eftersom att de övertalade mig tidigare idag att jag skulle börja igen så tyckte vi att det verkade passande.
Dock distraherade vi oss själva då och då genom att börja snacka om wow så vår pjäs blev fjasko, men men.
Det var en intressant lektion och William, Ante, Anton och Philip gjorde ett mycket bra jobb med sin pjäs, den innehöll komik och seriöshet samtidigt. Det var vackert.

Bläh, nedpunkten på dagen. Om nedpunkt är ett ord så är det synonym till bildlektion. Nåja, jag kan ju inte säga att jag super hatar det, det är bara den tråkigaste lektionen.
Denna lektion vad en ganska slapp en, i alla fall i mina ögon. Vi fick tillbaka läxor och gamla arbeten som vi fick limma in i vår röda bok som vi använder under bilden. Sedan var det dags att börja på det stora arbetet, stora affischer eller 3D modeller av läskburkar eller kartonger av något slag. Jag började på en affisch, mest för att jag inte orkar med en 3D modell, Malin och Emelie ville göra en också så det blir nog bra att jag gör en affisch.
Jag diskuterade lite också om vilken klass jag skulle vara på wow med olika personer. Jag bestämde mig för att vara paladin och André gick med på att vara warrior.

Efter det slutade vi, André fick skjuss hem, jag, William, Ante, Jakob och Anton gick ned på stan där jag tar bussen ifrån.
På vägen pratade jag, William och Jakob mest om wow, Anton lyssnade på musik så Ante, som inte spelar wow blev lite sur på oss. Nåja, han kommer över det...
Väl nere på stan gick jag in på EB och köpte ett Gamecard till wow.
Tog sedan min dagliga 20 minuters bussresa hem där jag läser Twilight. Underbart.

Och nu sitter jag här. Detta var min TisDAG. Jag ser fram emot min kväll där jag skall sitta och spela wow hela tiden.

Updatering

Jag har gjort det enklare att använda listan nu. Jag har lagt ** innan namnen, så allt du behöver göra är att trycka ctrl + f och sedan skriva in **(namn).

Jag kommer att börja skriva seriöst på denna blogg efter påsk. Så om ni är lite besvikna över att jag inte har skrivit mycket så är det för att jag inte har haft tid/orkat detta påsklov.

Klassiskt läge.

God nytt år och gott jul!

Detta är min andra blogg som jag gör i mitt meningsfulla liv som ni nu kommer att få ta del av. Jag kan lova att ni kommer att finna mitt liv så mycket väldigt intressant eftersom att jag som ni kanske hört på radio och TV, kanske till och med från era föräldrar och lärare, att jag är bäst. Jag kan inte lova att ni kan bli lika bäst som mig men ni kan ju alltid försöka.
Jag skal ge världen en kort introduktion av allt i mitt liv så att världen lättre kan hänga med i mina kommande meningsfulla inlägg.
Jag vet inte om ni noterade att jag sa att detta är min andra blogg. Japp, denna blogg kommer vara lite mer "normal" än min första blogg, den första bloggen var lite mer filosofisk på ett sätt. Om ni ar lust kan ni besöka den här: http://medlivetframformig.blogspot.com/
Jag kommer att hålla den någolunda aktiv men jag kommer bara lägga ut ett nytt inlägg en gång i månaden på den.
Nu till min introduktion och lista över folk i mitt liv.

Mitt namn är Daniel, så mycket måste ni i alla fall veta om mig om ni skall följa denna blogg. Jag bor i en liten mysig håla kallad Sandviken men jag går på en internationell engelsk skola i Gävle, så jag lär pendla fram och tillbaka. Jag klagar inte, jag tycker att vakna 1 timme tidigare varje morgon är ett helt klart värt den kvalitét som skolan erbjuder.
Japp, jag är en sån som uppskattar skola.
Denna skola är inte den vanliga kommunala skolan du skulle kunna hitta i Sandviken.
Här är inte kvarsittning förbjudet, här kallar vi inte lärarna för deras förnamn, här har vi regler. Folk från kommunala skolor kanske tycker att denna skola verkar helt från vettet. Självklart kunde jag inte bry mig mindre om oförstående folks kritik.

Jag går i en klass med 30 elever. Jag har 2 mentorer. Det är vår klass, det är 8A.
Eftersom att det är så många som går på vår skola så kan vi inte sätta in alla elever i samma klass, vi har då därför delats upp i 5 olika klasser: 8A, 8B, 8C, 8D, 8E.
Skolan har årskurser från 6 till 9 och ytterligare 2 årskurser kommer att läggas till.

Jag skall nu skriva upp en lista över folk i mitt liv och eventuellt lite mer. Denna lista kommer också att bli uppdaterad när någon som inte blivit uppskriven dyker upp under bloggens gång.
Extra note: Jag är inte en svenne med blont hår. Jag är en super cooling med naturligt svart hår och bruna ögon.

Nära och kära:

Mor/Mamma/Morsan/Emilia: Min mor helt enkelt, om jag någon gång skriver om henne kommer jag att använda någon av dessa namn.

Far/Pappa/Farsan: Min far helt enkelt, om jag någon gång skriver om honom kommer jag att använda någon av dessa namn.

Bror/Brorsan/Sen: Min bror, han pluggar till att blir läkare på karolinska institutet, så han bor altså i Stockholm och kommer inte hem så mycket. Han är nu 23.

Kusin/Kussen/Oliver: Min kusin som har flyttat hit och bor nu med oss, han är nu 18 men pluggar fortfarande på gymnasium.

Brorskärringen/Ting: Brorsans kärring, pluggar också till läkare i Stockholm.

Skola och Lärare:

IESG/Skolan: Internationella Engelska Skolan i Gävle. Min skola helt enkelt, en skola som jag har gått på i nästan 3 år nu och kommer gå på ytterligare 1 år.

**BIG: Brottsförebyggarna i Gävle. En förening som jag är med i som finns i de flesta skolor i Gävle, vi är en grupp i skolan som vill få bort mobbing som förkommer.

**Ms. Everlönn: En av mina 2 mentorer. Hon är också spanskalärare men jag har inte spanska.

**Mr. Harris: Den andra av mina två mentorer. Han är också min NOlärare, en ganska rolig typ. (Notera: Ms är för kvinnliga lärare och Mr är för manliga lärare).

**Ms. Viklund: Min SOlärare och en av de väldigt få lärare som bor inom Sandvikens kommun, kan vara lustig då och då.

**Mr. Hedgepeth: Han är ut matte och är en väldigt bra lärare om jag får säga det själv. Han är amerikansk. Kan vara lite smågalen ibland.

**Ms. McGowne: Engelskalärare. Väldigt känslig om hennes ålder och har humor. Troligen den mest populära lärare av 8 lärarna. Twilight fan. Skottsk.(Side note: Fredagen den 3:e April 2009 friade jag till denna kvinna och hon svarade "Yes", självklart bara på skoj.).

**Ms. Mattson: Svenskaläraren. Hon är inte så lustig men hon är trevlig.

**Ms. Wallsgrove: Bildläraren. Hon är en typisk sträng brittisk lärare. Inte dålig, bara sträng.

**Ms. Gustafsson: Idrottsläraren. Hon är "normal". Det är inte så mycket speciellt att säga om henne.

**Ms. Carlsson: Hon håller i våran Study Hall. Hon började på skolan för inte så länge sedan och fick ett inte så varmt välkomnande från några av mina klasskamrater. (Notera: Study Hall är en lektion där vi får tid att göra skolsaker som vi inte har gjort klart ännu.).

**Ms. Lane: Musikläraren. Hon älskar musik. Hon sjunger inte som en gudinna, men men.

**Ms. Israelsson: Vår hemkunskapslärare. Inte så mycket att säga, hon har kunskap.

**Ms. Bilski: Textillärare. Igen, inte så mycket att säga, hon kan sticka.

**Ms. Möllgård: Franskaläraren. Hon är lite småknäpp då och då men hon är en mycket engagerad lärare och är väldigt oförtjänd av mycket av den kritik som hon får.

**Ms. Ek: Rektorn. Svensk. Inte så intressant ärligt talat. Hennes engelska uttal är plågsamt.

**Ms. Sander: Kuratorn. Hennes jobb är att hjälpa andra med deras problem. Hon är också en av BIGs vuxna på vår skola.

**Ms. Hansson: En lärare för 7:or eller 6:or. Jag minns inte. Hon är också en BIG vuxen på vår skola.

8A (Uppskrivet efter klasslistan):

**Per Andreasen: Den längsta personen i klassen, han har väl sina stunder med brilljans, även om det inte förekommer ofta. Han spelar tennis för det mesta.

**Emre Arslan: Han är inte den mest uppskattade eleven av lärarna, och inte av eleverna heller då. Han är som han är.

**Adam Aspengren: Han är en kulig person. Han har sina teorier om hur samhället skall vara.

**Malin Asplund: Sandvikare! Hon har varit klasskamrat med mig i 8 år nu, snart 9. En god vän till mig. Är också medlem i BIG.

**Alex Attabipour: En vän till mig. Inte min favorit personlighet om jag skall vara ärlig men han är en glad kille vilket alltid är ett upp.

**Daniel Chai: Behöver ingen introduktion, alla vet redan att han är bäst.

**Edvin De Klerk: En av tvillingarna i vår klass. Han är en av de få som faktiskt läser mina bloggar. En extremt trevlig pojke, kan ibland vara lite småelak i närheten av hans syster men han är ändå en av de bättre killarna jag känner.

**Paulina De Klerk: Den andra tvillingen i klassen. Hon är mycket intelligent och kvicktänkt. Mycket insatt i allt och jag kan aldrig sluta förundras av hur hon alltid lyckas så bra med allt.

**Oscar Elffors: En god vän till mig. Han är ganska trevlig och bor ganska bra. Är målvakt i ett innebandy lag.

**Philip Eriksson: En kompis. Han gillar att visa att han kan.

**Jakob Flygar: Kompis. Han älskar att visa och säga att han kan.

**Ante Forsgren: En god vän. Han är lite småkonstig och galen. Mycket lustig ibland. Han kom på och gjorde en serie om El Muppo Da Great som är en rosa boll liknande sak. Han är inteligent och kan göra vad so helst om han vill.

**Moa Granström: Hon föddes 1995 till skillnad från alla andra. En bra kompis. Moa har en otroligt vacker sångröst!

**Emelie Hermansson: Jag blir alltid så faschinerad över hur denna flicka kan skriva då hon verkligen är en otrolig skribent. För övrigt tar hon även samma IGCSE klass som mig dock hatar hon det ämnet. Inte världens bästa musiksmak. Jag brukar alltid försöka övertala henne att jag är hipp.

**Ulrika Höglund: Hon skriver mycket fint. Hon är smart.

**Jesper Jonsson: Han är väldigt inne i hokey. Han har mycket vax eller nåt i håret, jag vet inte vad han har men han har något i alla fall. Han är mycket smartare än vad han visar.

**Frida Lindstedt: En extremt duktig tjej som aldrig är rädd för att ge lite extra för att uppnå något som hon vill ha. Jag kan inte mäta mig med henne när det kommer till att jobba på lektionerna.

**John Malm: Gillar att åka skateboard.

**Linn Moberg: Jag kan inte ens hålla räkningen på hur många sms jag skickar till denna flicka varje dag men det är då inte ett dåligt antal. Det är alltid kul att hamna i samma stafett lag med henne då det betyder att man har ett stort övertag redan innan man har börjat springa.

**Andrea Olofsson: Trevlig. Men av någon anledning föredrar hon att sitta bredvid Moa istället för mig på franskan.

**Madeleine Olsson: Rolig flicka. Vi brukar/brukade sitta och prata över MSN genom mick. En bra kompis till mig.

**Sofie Pettersson: Bra kompis till Paulina. Hon spelar mycekt golf.

**Virginia Rosén: Hon är ganska lustig då och då.

**Sofia Samuelsson: Sofia är en flicka som alltid är riktigt kul att prata med då man faktiskt lyckas skapa en konversation med henne. Hon brukar ha lite konstiga idéer ibland men det är ju konstigheten som gör karaktären!

**Anton Skoglund: En kompis till mig. Han är lite småkonstig men han är trevlig. Lustig på ett konstigt sätt.

**Jennifer Strömbom: Skall bli veterinär.

**André Uppman: En god vän till mig. Han har haft sina upps och han har haft sina neds. Han är en god person.

**William Wessling: William är verkligen en fantastisk kille! Ifall någon skulle fråga mig vem jag tyckte den bästa killen i klassen var så skulle jag säga William vilken dag som helst. William är helt fantastisk!

**Louise Withalisson: Ett engagerat Twilight fan. Hon är mycket trevlig.

8C:

**Sigrid Waldén: Hon är en barndoms kompis till mig. Jag har känt henne ganska länge nu, även om jag först egentligen var kompis med hennes bror.

8E:

**Mikaela Eriksson: En kompis till mig, hon är också BIG medlem och ett stort Twilight fan.

Det var ungefär halva listan. Paus.


Resten av listan kommer snart. Måste bara ta en paus.

RSS 2.0